У Києві затримали крадія, який «працював» у маршрутці

Скориставшись тим, що пасажирка відволіклася, спритник викрав із кишені мобільний телефон. Завдяки небайдужому чоловіку, який побачив протиправні дії, крадія затримали та передали правоохоронцям.

До поліцейських надійшло повідомлення про скоєння крадіжки у громадському транспорті на вулиці Малиновського в Оболонському районі. За викликом прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

На місці події оперативники з’ясували, що у маршрутці зловмисник непомітно для власниці витягнув із куртки ґаджеті швидко вийшов. Його дії помітив інший пасажир, який наздогнав та затримав зловмисника при спробі втекти і позбутися вкраденого. Потерпіла впізнала свій телефон і чоловіка, який стояв поряд із нею в автобусі.

Зловмисником виявився 43-річний киянин, неодноразово судимий за майнові злочини, який півроку тому звільнився із місць позбавлення волі.

За даним фактом слідчими Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене порушнику  загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...