У Києві затримали крадіїв будівельних матеріалів

Зловмисники забралися на територію будівництва та намагалися викрасти пакунки з металочерепицею. Однак їх побачив власник території та викликав поліцію. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Солом’янського управління поліції від 51-річного киянина надійшло повідомлення про те, що з будівництва на вулиці Волгоградській невідомі намагаються винести матеріали. На місце події виїхали патрульні та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили двох невідомих чоловіків та автомобіль, який належить одному з них. Під час перевірки транспортного засобу правоохоронці виявили пакунки з металочерепицею, викрадені з будівництва.

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушники – місцеві жителі, 1994 та 2000 років народження. Один із підозрюваних вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння грабежу.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до шести років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...