У Києві затримали підозрюваного у вчиненні грабежу

Під приводом здійснення телефонного дзвінка зловмисник відібрав у киянина мобільний телефон і втік. Тепер за скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До поліції надійшло повідомлення про пограбування на вулиці Вербицького. Інформацію про злочин негайно передали співробітникам карного розшуку, які розпочали пошуки правопорушника.

Начальник кримінальної поліції Дарницького управління поліції Олексій Кабанченко розповів, що під час відпрацювання злочину поліцейські перевірили найближчі ломбарди і знайшли телефон потерпілого:

«Після комплексу оперативно-розшукових заходів ми встановили причетність до грабежу 33-річного киянина та затримали його. Виявилося, що зловмисник підійшов до перехожого на вулиці та попросив мобільний телефон, щоби зробити дзвінок. Як тільки він отримав гаджет, одразу кинувся навтьоки», – додав правоохоронець.

Фігурант нещодавно звільнився з в’язниці на території іншої держави, де відбував покарання за аналогічний злочин. Також чоловіка обґрунтовано підозрюють у скоєнні ще кількох пограбувань у столиці.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...