У Києві затримали серійного крадія речей з автомобілів

Чоловіка підозрюють у вчинені 12 крадіжок. Зловмисник проникав до салонів автівок шляхом підбору ключів або зламу замків. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До Дарницького управління поліції із заявою про крадіжку з легкового автомобіля звернулася 43-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила, що з її «Жигулі» на вулиці Харківське шосе зникли магнітола та жіноча сумка з мобільним телефоном, документами та особистими речами.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, під час оперативних заходів співробітники відділу кримінальної поліції протягом години встановили особу правопорушника та затримали його:

«Затриманим виявився 38-річний раніше судимий за скоєння крадіжок киянин. В нього вилучили викрадені автомобільну магнітолу та пакет з особистими речами заявниці. Також ми встановили причетність підозрюваного ще до 11 аналогічних злочинів на території району».

Шляхом підбору ключів або зламу замків зловмисник проникав до автомобілів і викрадав магнітоли, відеореєстратори та інше майно. Викрадені речі він здавав до місцевих ломбардів або продавав випадковим перехожим.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та повідомлено про підозру у вчиненні повторної крадіжки. Під час проведення досудового розслідування чоловіку обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...