У Києві затримали жінку, яка вдарила ножем чоловіка

Під час сварки правопорушниця вдарила ножем чоловіка, тож зараз він знаходиться у лікарні у важкому стані. Затриманій оголошено підозру у скоєнні злочину, їй загрожує до восьми років ув’язнення.

До поліції про подію, яка відбулася у хостелі на вулиці Іжевській, повідомив лікар «швидкої». На адресу негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що співмешканці – 34-річний чоловік і 39-річна жінка, два місяці тому приїхали із Дніпропетровської області до столиці, де працювали в одному із супермаркетів. Ввечері під час вживання алкоголю між ними виникла сварка, потім жінка схопила кухонний ніж і вдарила чоловіка у живіт. Потерпілий отримав проникаюче поранення та був госпіталізований.

Працівники поліції вилучили з місця події речовий доказ – кухонний ніж зі слідами крові. Жінку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їй обирають міру запобіжного заходу.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...