У Луцьку та Нововолинську поліцейські викрили грабіжників

Співробітники Луцького відділу поліції оперативно викрили двох зловмисників 19 та 16 років, котрі пограбували місцевого жителя. Їм, зокрема, загрожує до шести років позбавлення волі.

У вівторок, 3 грудня, до Луцького відділу поліції звернувся 38-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що близько 21 години на зупинці по вулиці Рівненській у Луцьку його побили та пограбували. Зловмисники відібрали у потерпілого мобільний телефон «Xiaomi Redmi», вартістю 4 тис. грн.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що пограбування скоїли, 16 та 19-річні місцеві жителі. До слова, один із них вже притягувався до кримінальної відповідальності. Мобільний телефон правоохоронці вилучили.

Окрім цього, у Нововолинську поліцейські викрили у вчиненні грабежу раніше судимого 23-річного жителя селища Благодатне. Чоловік відкрито викрав із манекену у магазині куртку, вартістю 1 тис. грн. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За обома фактами грабежу слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у понеділок, 2 грудня, волинські поліцейські за лічені години розкрили пограбування в Луцьку, Любешеві та Ківерцівському районі.

Сектор комунікації поліції Волинської області

You may also like...