У Львові поліцейського затримали на одержанні хабара

Неправомірну вигоду поліцейський вимагав та отримав за вирішення питань, пов’язаних із призовом на строкову військову службу. За корупційні оборудки затриманому загрожує кримінальна відповідальність.

У Львові працівники внутрішньої безпеки Національної поліції України, Управління Служби безпеки України та ТУ ДБР, розташованого у місті Львові, під процесуальним керівництвом прокуратури області затримали одного зі співробітників ГУНП у Львівській області на одержанні хабара. 3 тисячі євро один з інспекторів Управління кадрового забезпечення поліції Львівщини вимагав та отримав за незаконні оборудки, пов’язані з призовом на строкову військову службу.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, автомобиль и на улице

Готується оголошення 38-річному поліцейському підозри за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Наразі підполковник поліції затриманий на підставі ст.208 КПК України.

У разі доведення вини поліцейському загрожує покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

You may also like...