У Львові сусіди призовника напали на працівників військкомату

Сьогодні, 18 листопада, під час здійснення заходів з оповіщення громадян призовного віку по вулиці Татарській 2а м.Львова було здійснено напад на військовослужбовця Сихівського районного військового комісаріату.

За інформацією Львівського обласного військового комісаріату, під час оповіщення одного із призовників, який не з’являвся у військовий комісаріат, згідно чинного законодавства, військовослужбовцями військкомату було вручено повістку громадянину, який мешкає на другому поверсі багатоповерхового будинку.

На прохання призовника піти взяти особисті речі йому була надана така змога. В цей час призовник зателефонував своїм друзям поверхом вище. Сусід, який спустився, будучи в стані алкогольного сп’яніння запропонував представникам військкомату вийти для бесіди на вулицю. Цей чоловік завдав офіцеру декілька ударів руками в голову. Після того, як військовослужбовець втратив рівновагу продовжив наносити удари ногами в голову.

Згодом до бійки долучився колега з тієї самої квартири третього поверху. Побачивши патрульних, які проїжджали повз, кривдники втекли до себе у квартиру та продовжили погрози з вікна квартири.

Особу одного із нападників попередньо встановлено. Військовослужбовець військкомату звернувся із заявою у Галицький райвідділ поліції та у 8-му лікарню м.Львова де йому була надана медична допомога. Попередньо загрози життю та здоров’ю немає.

Чим керувався нападник і які правові наслідки даного вчинку встановлюватиме поліція. // galinfo.com.ua

You may also like...