У Львові затримали чоловіка, який намагався викрасти 100 тисяч

Поліцейські охорони Львова затримали чоловіка, який намагався викрасти з сейфу 100 тисяч гривень, – Управління поліції охорони у Львівській області.

Група реагування Управління поліції охорони Львова о 03.30 затримала чоловіка, який проник на автобазу та з сейфа намагався викрасти 100000 гривень. У зловмисника вилучено предмет схожий на пістолет.

На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони у Львівській області поступив сигнал «тривога» з охоронюваного об’єкта, що у Львові по вулиці Пасічній, негайно на об’єкт було скеровано групу реагування. Після прибуття поліцейські охорони виявили сліди проникнення. В подальшому разом з відомчою охороною автобази було затримано зловмисника.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. При проведенні обшуку у зловмисника виявлено предмет схожий на пістолет «Walter» та побутове приладдя. Затриманий мешканець Львова, 1972 року народження, раніше судимий.

Зловмиснику за скоєння цього кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка), – загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. // galinfo.com.ua

You may also like...