У Мелітополі затримали підозрюваного у вбивстві своєї дружини

Поліцейські Мелітопольського відділу поліції затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України чоловіка, який наніс смертельні тілесні ушкодження своїй дружині. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

24 листопада близько 7:00 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від медичних працівників про  те, що в одному із будинків на вулиці Герцена в Мелітополі виявлено труп жінки 1985 року народження з тілесними ушкодженнями.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Мелітопольського відділу поліції та спеціалісти криміналістичної лабораторії Слідчого управління ГУНП в Запорізькій області. Поліцейські вилучили речові докази та опитали свідків.

Встановлено, що вночі під час розпиття спиртних напоїв між подружжям виник конфлікт, в ході якого чоловік наніс жінці тілесні ушкодження в область голови. Від отриманих травм потерпіла померла

Мешканця Мелітополя 1987 року народження затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

25 листопада зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

З початку року запорізькими поліцейськими 76 особам повідомлено про підозру у скоєнні умисних вбивств.

Нагадаємо, що у Мелітополі заарештовано підозрюваного у замаху на умисне вбивство.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

You may also like...