У Печерському районі столиці затримали грабіжника

Уродженця іноземної держави, який відібрав у потерпілого телефон, при спробі втечі автомобілем затримали працівники оперативно-пошукового відділу поліції Києва спільно з групою швидкого реагування Печерського управління поліції. Розпочато кримінальне провадження.

До поліції надійшло повідомлення про грабіж на вулиці Басейній. Заявник повідомив про те, що невідомий чоловік відібрав у нього телефон і втік. На виклик відразу відреагували працівники оперативно-пошукового відділу столичного главку, які перебували неподалік.

Правоохоронці помітили, як чоловік схожий за описом, сів до авто та зник з місця події. Через кілька хвилин за наданим орієнтуванням вказаний автомобіль зупинили поліцейські групи швидкого реагування Печерського управління поліції.

40-річного зловмисника, у якого вилучили телефон потерпілого, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.  Як з’ясувалося, його 27-річний спільник, який перебував за кермом авто,  знаходився в розшуку Шевченківським управління поліції за вчинення крадіжки. Рішення щодо притягнення його до кримінальної відповідальності буде прийняте слідчими Шевченківського району столиці.

У Печерському управлінні поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Фігуранту оголошено про підозру та  вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...