У Рівному поліція викрила у хабарництві підполковника Державної фіскальної служби

Затримали податківця оперативники управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції, слідчі територіального управління ДБР Хмельницького за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України під час одержання ним 4 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

Під час проведення превентивних заходів із захисту бізнесу та протидії корупції у правоохоронних органах було викрито протиправну діяльність старшого слідчого з особливо важливих справ обласного управління ДФС. Аби уникнути тиску на свій бізнес, підприємець повинен був надати підполковнику 4 тисячі доларів США «винагороди». У разі відмови – створення штучних перешкод у здійсненні підприємницької діяльності та притягнення його до відповідальності за, начебто, порушення законодавства.

Сьогодні, 8 серпня, навпроти податкової інспекції правоохоронці затримали старшого слідчого з особливо важливих справ ГУ ДФС у Рівненській області.Під час огляду особистих речей фігуранта було вилучено 4 тисячі доларів США, одержаних ним у якості неправомірної вигоди.

На даний час проводяться слідчі дії та обшуки за місцем роботи правопорушника, вирішується питання щодо повідомлення останньому про підозру та затримання у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування проводиться у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Департамент захистуекономіки НаціональноїполіціїУкраїни

тел. довіри(098) 103-96-59
[email protected]

You may also like...