У Шевченківському районі Києва оперативники затримали грабіжників

Зловмисникам повідомлено про підозру та суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення грошової застави.

У ході відпрацювання території Шевченківського району на Львівській площі працівники оперативно-пошукового відділу столичного главку затримали грабіжників.

Оперативники помітили чоловіків, які підозріло себе поводили, та вирішили за ними простежити. Через деякий час незнайомці підійшли до припаркованого «ZAZ Vida», розбили скло дверей автівки, звідки схопили гаманець та сумку з речами автовласника. Втекти їм не вдалось, оскільки їх відразу затримали співробітники карного розшуку та доставили до управління поліції.

Зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились 53-річний та 46-річний громадяни іншої держави, раніше судимі за крадіжки, зокрема – із квартир.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ( Грабіж) Кримінального кодексу України.

На даний час правопорушникам повідомлено про підозру та суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 140 та 70 тисяч гривень. Правопорушникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

You may also like...