У Шевченківському районі столиці оперативники затримали групу квартирників (відео)

Працівники карного розшуку затримали зловмисників біля під’їзду відразу після вчинення крадіжки. У чоловіків вилучили 6900 доларів США, ювелірні вироби і техніку.

Співробітники карного розшуку столичного главку спільно з оперативниками Шевченківського управління поліції затримали квартирних крадіїв. Поліцейські побачили, як двоє чоловіків підсадили свого спільника у вікно квартири на другому поверсі в будинку на вулиці Щусєва.

Спочатку оперативники припустили, що власник помешкання у такий спосіб намагався потрапити у квартиру, однак уже за кілька хвилин побачили, що з вікна викидають речі. Затримали спільників фактично відразу після скоєння квартирної крадіжки.

Трьох правопорушників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Усі вони – уродженці Одеси та Одеської області, двоє з них – раніше судимі за скоєння аналогічних злочинів, а третій у поле зоре правоохоронців не потрапляв. Під час поверхневого огляду у них вилучили гроші, ювелірні вироби і техніку.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час слідчий готує клопотання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

You may also like...