У Шевченківському районі столиці викрили чергове місце розпусти

Заклад із надання сексуальних послуг працював під виглядом масажного салону. Розпочато кримінальне провадження. Організаторці пікантного бізнесу загрожує до семи років позбавлення волі.

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Києва спільно з місцевою прокуратурою №10 та разом із співробітниками Шевченківського управління поліції у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, припинили діяльність борделю. Місце розпусти замаскували під салон із надання послуг масажу.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Як розповів т.в.о. начальника відділу управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у м. Києві Олексій Гаврилюк, організувала злочинний бізнес 22-річна уродженка Харківської області:

«Дівчина винаймала у Києві квартири, де її «підлеглі» надавали чоловікам послуги сексуального характеру за грошову винагороду. Також вона одночасно виконувала роль диспетчера і приймала дзвінки від клієнтів. Із отриманих за послугу грошей 50% організаторка забирала собі, решту – віддавала дівчатам. Година «дорослих» розваг коштувала від 1000 гривень».

Фігурантку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці провели обшуки за місцем розташування масажного салону і мешкання зловмисниці та вилучили звідти речові докази: гроші, мобільні телефони, чорнові записи, техніку.

Організаторці оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...