У Шостці небайдужі громадяни допомогли поліції затримати зухвалого грабіжника

Подія трапилася в центрі Шостки – зловмисник вихопив у пенсіонерки пакет з грошима, і намагався з ним утекти. Проте на допомогу жінці прийшли небайдужі громадяни. Працівники поліції дякують їм за сміливий вчинок та активну життєву позицію.

Повідомлення про пограбування літньої жінки та затримання підозрюваного в поліцію надійшло від випадкового перехожого. На місце одразу виїхали співробітники у складі групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Картинки по запросу затримати зухвалого грабіжника

Як з’ясували правоохоронці, потерпілій жінці 68 років, вона місцева. В цей день вона йшла з банку, де взяла кредит на погашення заборгованості по комунальним послугам. По дорозі до неї підбіг невідомий та вихопив пакет, де знаходились понад 2 000 гривен, і документи. Жінка здійняла галас, і їй на допомогу прийшли небайдужі громадяни. Вони затримали зловмисника, і вже за кілька хвилин передали викликаним працівникам поліції.

Підозрюваним виявився неодноразово судимий 34-річний місцевий мешканець, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі. У нього правоохоронці вилучили всі викрадені у пенсіонерки речі, які одразу ж повернули власниці.

Наразі підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Відносно нього відкрито чергове кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєне йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...