У Солом’янському районі Києва затримали дует квартирників зі «стажем»

Зловмисники спокусилися на електроінструменти, що знаходилися у гаражі. Тепер їм загрожує до шести років позбавлення волі.

У ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку Дніпровського управління поліції викрили двох чоловіків у крадіжці з гаражу на вулиці Новопольовій, що у Солом’янському районі міста Києва. Правоохоронці затримали зловмисників, коли вони прямували з краденими речами до помешкання одного з них.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що, дочекавшись, коли сусіди підуть на роботу, чоловіки зламали замок, проникли до приміщення та викрали електроінструменти:

“Обох фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 33-річний мешканець Деснянського району, раніше судимий за крадіжку й наданий час перебуває під слідством за аналогічні злочини, та 33-річний мешканець Солом’янського району, котрий у 2017 році повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за подібний злочин”.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Окрім того, правоохоронці обґрунтовано підозрюють затриманих у вчиненні ще однієї крадіжки із квартири у Солом’янському районі столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...