У столичному хостелі затримали зловмисника, котрий ножем поранив сусіда по кімнаті

Двоє молодиків, які разом орендують кімнату в хостелі, посварилися і в розпал суперечки один із них схопив зі столу ножа та поранив ним опонента. Потерпілий наразі в лікарні, а нападник – під слідством.

Подія трапилася у Шевченківському районі столиці. Двоє хлопців разом відпочивали та вживали спиртні напої. Згодом між ними зав’язалася словесна суперечка, під час якої один із товаришів поранив кухонним ножем іншого та втік. Свідком інциденту стала мешканка хостелу, котра і викликала поліцію та «швидку».

На адресу відразу прибули слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції, експерти-криміналісти, лікарі. Потерпілого – 28-річного уродженця Івано-Франківщини – госпіталізували та прооперували.

Нападника поліцейські розшукали неподалік від місця злочину. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що фігуранту – 25 років, до столиці приїхав із Херсонської області. Правоохоронці встановили, що він раніше вже був судимий в іншій державі за розбій.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...