У столичному ресторані зловмисник з ножем накинувся на іноземця

23 січня пізно увечері до чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення, що в ресторані китайської кухні невідома особа поранила ножем чоловіка. На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група та автопатрулі.

Попередньо відомо, що 30-річний потерпілий – громадянин Китайської народної Республіки. Він є власником вказаного ресторану і вже більше трьох місяців орендує дане приміщення. Його рідний брат лише два тижні тому приїхав в Україну та почав працювати у даному закладі офіціантом.

нож

Ввечері, після завершення робочого дня, в ресторані залишалися ще двоє відвідувачів, тож вхідні двері не зачиняли. Близько 23:00 у заклад зайшов чоловік у балаклаві та відразу ж вдарив офіціанта. Потім, вигукуючи слова китайською мовою, дістав із куртки ніж і накинувся на власника. Після цього нападник втік з місця події. Оговтавшись, офіціант викликав «швидку» та поліцію.

Відвідувачі, котрі на момент інциденту знаходилися в ресторані, після втечі зловмисника одразу ж розрахувалися та покинули заклад. Правоохоронці встановлюють їх особи, аби опитати як свідків.

Наразі потерпілий перебуває у лікарні, його життю та здоров’ю нічого не загрожує. Поліцейські проводять заходи для встановлення та затримання нападника. За фактом скоєного злочину відкрите кримінальне провадження за ч. 2 чт. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушення зловмиснику загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Відділ комунікації Києва

You may also like...