У столиці чоловіка затримали за нанесення знайомим ножових поранень

Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого один із них дістав ніж та наніс опонентам кілька ударів. Потерпілим надана невідкладна медична допомога. Фігуранту загрожує до восьми років ув’язнення.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що між мешканцями хостелу на вулиці Преображенській відбувається бійка. На виклик негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції.

На місці події правоохоронці виявили чотирьох чоловіків, троє з яких – з ножовими пораненнями. Поліцейські з’ясували, що між двома чоловіками через перестановку меблів у кімнаті виникла сварка, яка потім переросла у бійку. У конфлікт втрутились ще двоє мешканців, котрим зловмисник наніс кілька ударів ножем, а після цього фігурант сам собі спричинив ножове поранення живота.

З місця події вилучили ніж для проведення відповідної експертизи. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисник – 31-річний уродженець іншої країни, який останнім часом проживав у столиці та у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...