У столиці хлопця затримали за підозрою у вбивстві чоловіка

Тіло потерпілого з ножовим пораненням перехожі виявили на території парку у Святошинському районі. За кілька днів після події правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні тяжкого злочину. За скоєне йому загрожує до 15 років тюремного ув’язнення.

До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у парку на вулиці Потапова лежить хлопець з ознаками насильницької смерті. На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи столичного главку і територіального управління поліції та працівники «швидкої допомоги», які після огляду виявили у потерпілого в області живота поранення, схоже на ножове, та констатували смерть.

На изображении может находиться: 1 человек, стоит и на улице

Як повідомив начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, у ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до подій причетний 24-річний уродженець Умані, раніше судимий за незаконне зберігання наркотиків. Правоохоронці розшукали його та у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали.

На изображении может находиться: один или несколько человек

«Ми з’ясували, що він разом із товаришем у парку побачив хлопця, який лежав на землі у стані алкогольного сп’яніння, та вирішили його підняти і покласти на лавку. У цей момент до них підбіг невідомий та почав душити уродженця Умані. Той, діставши ніж, вдарив ним у живіт опонента, який після цього втік. Далі молодика, який лежав на землі, подільники побили та зняти з нього куртку, ланцюжок та кросівки. Після цього зловмисники з речами потерпілого пішли додому. У подальшому перехожі виявили тіло іншого незнайомця з ножовим пораненням живота, але без ознак життя».

Розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...