У столиці киянина засудили за зберігання наркотичних речовин

Правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка метадон та опій ацетильований.

Під час відпрацювання Шевченківського району столиці співробітники карного розшуку помітили підозрілого чоловіка. Коли правоохоронці зупинили його та почали перевіряти документи, він зізнався, що при собі має заборонені речовини. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та криміналіста.

У ході поверхневого огляду поліцейські виявили у зловмисника речовину бурого кольору та згорток фольги з кристалоподібною речовиною. Згідно висновку експертизи фахівці підтвердили, що вилучені речовини є метадоном та опієм ацетильованим.

Крім того, оперативники з’ясували, що чоловік отримав наркотичні засоби через “закладки”, інформацію про місце знаходження яких йому надіслали напередодні. Обвинувачений у залі суду визнав свою провину.

Вироком Шевченківського районного суду у місті Києві фігуранта за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, засуджено до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...