У столиці на хабарі викрито поліцейського начальника

Під час одержання хабара викрито тимчасово виконуючого обов’язки начальника територіального відділу поліції Голосіївського УП ГУНП у м.Києві

Генеральною прокуратурою України спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, за оперативного супроводження Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління Служби безпеки України у м.Києві та Київській області та Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, у ході здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням) під час одержання неправомірної вигоди затримано тимчасово виконуючого обов’язки начальника територіального відділу поліції Голосіївського УП ГУНП у м.Києві.

Так, 05 лютого 2019 року, зазначену особу викрито під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 15 тис доларів США від громадянина України за вжиття заходів відповідно до чинного законодавства України.

Наразі поліцейського затримано в порядку ст. 208 КПК України, проводяться першочергові слідчі дії, готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вживаються заходи щодо обрання запобіжного заходу.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

You may also like...