У столиці небайдужі перехожі затримали злодія, який у маршрутці обікрав пасажирку

У якості відволікаючого маневру правопорушник поступився місцем жінці. Під час руху транспорту він витягнув із сумки потерпілої телефон, гаманець та вийшов на зупинці. Розпочато кримінальне провадження.

До поліції звернулася киянка, яка повідомила, що у громадському транспорті на вулиці Івана Сергієнка у неї викрали телефон та гаманець. За вказаною адресою виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек

На місці події правоохоронці встановили, що під час проїзду в транспорті зловмисник уступив місце жінці. А тим часом він непомітно поцупив із сумки потерпілої гаманець та мобільний телефон. Коли жінка помітила відсутність цінних речей, то забила на сполох. Почувши це, зловмисник вибіг на зупинці, однак його наздогнали перехожі та викликали правоохоронців.

Працівники поліції повернули потерпілій гаманець, у якому було 2000 гривень та телефон. Правопорушником виявися місцевий мешканець, 1979 року народження, раніше судимий за крадіжки. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...