У столиці оперативники затримали чоловіка за побиття пенсіонера

Під час конфлікту у приміщенні кафе п’яний зловмисник побив незнайомого та втік. Розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 74-річного чоловіка, який перебуває у комі з численними тілесними ушкодженнями. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин та розпочала встановлювати обставини події.

На изображении может находиться: один или несколько человек и на улице

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, поліцейські з’ясували, що напередодні літній чоловік перебував у кафе на вулиці Миколи Кибальчича. Під час спілкування із працівниками закладу, останні розповіли, що між двома чоловіками раптово виник конфлікт, у розпалі якого один побив іншого.

«Після сутички побитий пенсіонер пішов додому, де йому стало зле, і дружина викликала бригаду швидкої допомоги. Лікарі госпіталізували його у реанімаційне відділення у вкрай важкому стані. За кілька годин ми встановили особу підозрюваного та його місцезнаходження. Це – 45-річний мешканець Деснянського району столиці, раніше проблем із законом він не мав», – зазначив правоохоронець.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та скерували матеріали до суду.

«У день обрання запобіжного заходу нам повідомили, що потерпілий від отриманих травм помер. Враховуючи нові обставини слідчі перекваліфікували кримінальне провадження на частину другу статті 121 Кримінального кодексу України, це – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть», – додав Олександр Кузьмін.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...