У столиці оперативники затримали молодика за вчинення розбійного нападу

Фігурант, маючи при собі предмет, схожий на пістолет, відібрав у реалізатора стартових пакетів товар. Однак далеко втекти нападнику не вдалося, його швидко спіймали правоохоронці. Розпочато кримінальне провадження.

До київської поліції звернувся перехожий та повідомив про те, що на вулиці Васильківській невідомий напав на чоловіка, відібрав у нього речі та втік. Також громадянин зазначив, що бачив у правопорушника пістолет. На виклик виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу, а за наданими прикметами фігуранта поліцейські почали відпрацювання території району.

Нет описания фото.

Як розповів слідчий Голосіївського управління поліції Олег Яковченко, потерпілим виявився продавець стартових пакетів мобільного оператора:

«Зловмисник підійшов до нього та забрав товар, а після скоєного втік. Невдовзі оперативники районного управління поліції зупинили нападника неподалік від місця вчинення злочину. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – киянин, 1988 року народження. Наразі відносно нього у Голосіївському районному суді розглядається кримінальне провадження за вчинення майнового злочину. Під час особистого обшуку у зловмисника виявили та вилучили предмет, схожий на пістолет, який направили на експертизу».

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...