У столиці оперативники затримали злодійку, яка на залізничному вокзалі обікрала іноземку

Дівчина піднімалась східцями і не помітила, як невідома витягла з її сумки гаманець із грішми. Розпочато кримінальне провадження.

До співробітників карного розшуку столичної поліції звернулась громадянка іншої країни та повідомила, що на території залізничного вокзалу її обікрали. Для документування події на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Під час відпрацювання отриманої інформації на площі Вокзальній оперативні працівники помітили жінку із гаманцем, який за описом виявився схожим на той, що зник у потерпілої. При спілкуванні з поліцейськими пояснити походження вказаної речі незнайомка не змогла.

Фігурантку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а викрадене повернули власниці. Затримана – 40-річна мешканка Закарпатської області, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушниці загрожує до трьох років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...