У столиці перехожі допомогли поліцейським затримати грабіжника

Зловмисник зайшов у під’їзд багатоповерхівки слідом за потерпілою та зірвав із її шиї золотий ланцюжок.

До поліції надійшло повідомлення про грабіж на вулиці Булаховського. На місце події прибула слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

Старший дільничний офіцер територіального відділу поліції №2 Святошинського управління поліції Андрій Товматський розповів, що на місці поліцейські встановили причетність до грабежу 32-річного киянина:

«Чоловік зайшов за потерпілою у під’їзд багатоповерхового будинку, схопив її за плече та зірвав золотий ланцюжок. Проте коли він почав тікати, потерпіла кинулася його наздоганяти. Це побачили перехожі та затримали зловмисника, а після викликали поліцію».

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З’ясувалося, що кілька місяців тому чоловік звільнився із в’язниці, де відбував покарання за скоєння аналогічного злочину.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...