У столиці поліцейські викрили «колекціонера» патронів

У поле зору правоохоронців чоловік потрапив, коли забирав посилку з набоями. Під час проведення обшуку у нього вдома вилучили близько 1000 патронів.

У ході відпрацювання оперативної інформації працівники відділу кримінальної поліції Дніпровського управління поліції у поштовому відділені зупинили 38-річного місцевого мешканця з посилкою. Оглянувши вміст пакунку, правоохоронці виявили  набої.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, у ході санкціонованого обшуку у помешканні слідчо-оперативна група вилучила 893 патрони та магазини до зброї,  а відтак чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Нам він пояснив, що набої замовляв через Інтернет, а кошти надсилав на банківську картку. Він їх нібито колекціонував і робив із них сувеніри. Вилучене відправили на експертизу, а ми працюємо над встановленням особи, у якої киянин замовляв патрони», – додав начальник управління.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...