У столиці поліцейські затримали жінку за підозрою у пораненні ножем сусіда

66-річного потерпілого з ножовим пораненням госпіталізували до медичного закладу. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Дніпровського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що його поранили у коридорі будинку. На вулицю Челябінську негайно виїхали екіпаж патрульних, слідчо-оперативна група та лікарі.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що між сусідами виникла суперечка через електродроти. Киянин пошкодив їх, тому що із квартири правопорушниці лунала гучна музика. У результаті сварки жінка взяла ножа та вдарила чоловікау груди.

«Ми опитали сусідів та дружину потерпілого і з’ясували, що вони давно конфліктують між собою. Чоловіка з колото-різаним пораненням забрала карета швидкої медичної допомоги. Зловмисницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу  України. Це – місцева мешканка, 1985 року народження», – додав Олександр Кузьмін.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисниці повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...