У столиці правоохоронці викрили раніше судимого автоугонщика

Скориставшись гостинністю знайомого, зловмисник прихопив ключі від його автівки і вкрав її. Тепер чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До столичної поліції звернувся 31-річний киянин та повідомив, що з вулиці Ракетна зник його автомобіль «Хюндай». Він додав, що напередодні в нього гостював товариш, після візиту якого  зникли ключі від транспортного засобу.

Як розповів начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Артур Соколов, детективи районного управління поліції під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №1 провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили місцезнаходження підозрюваного і викраденої автівки.

«Зловмисником виявився 51-річний уродженець Луганської області, раніше судимий за шахрайство. Чоловік переховував транспортний засіб на території Святошинського району столиці для його подальшого продажу», – додав Артур Соколов.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину. За скоєне автоугонщинку загрожує до п’яти років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...