У столиці раніше судимого чоловіка затримали за скоєння крадіжки з авто

Зловмисник розбив вікно автівки, викрав із салону відеореєстратор і втік. Однак правоохоронці оперативно розшукали підозрюваного, оскільки він перебував під адміністративним наглядом.

До чергової частини Солом’янського управління поліції від жінки надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ушинського обікрали її машину. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

На місці правоохоронці поспілкувались із заявницею та з’ясували, що потерпіла лише на п’ять хвилин залишила машину та пішла у справах. Коли вона повернулася, то виявила розбите скло та відсутність відеореєстратора.

Поліцейські переглянули відео з вуличних камер спостереження та встановили особу правопорушника. З’ясувалося, що це місцевий житель, 1985 року народження, котрий перебуває під адміністративним наглядом за скоєння аналогічного злочину.

Зловмисника розшукали та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до п’яти років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...