У столиці суд призначив покарання двом грабіжникам

Зловмисники дочекалися, коли відвідувач вийде з кафе, розпилили йому в обличчя сльозогінний газ та відібрали особисті речі. Однак потерпілий встиг запам’ятати прикмети кривдників та надав їх поліцейським, які затримали підозрюваних за кілька хвилин.

Подія трапилася минулого року у Дніпровському районі міста Києва. Тоді до чергової частини надійшло повідомлення про пограбування чоловіка на вулиці Березняківській.

Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували: чоловік вийшов із кафе, коли до нього підбігли двоє невідомих та розпилили сльозогінний газ в обличчя. Коли потерпілий впав на землю, зловмисники кілька разів вдарили його, а потім забрали сумку з грішми і двома мобільними телефонами.

39-річний потерпілий надав детальний опис правопорушників, за яким поліцейські розпочали пошуки. Неподалік місця злочину правоохоронці встановили нападників. Це – 30-річний та 19-річний місцеві мешканці, які встигли заховати речові докази у камери схову одного із супермаркетів.

Вироком Дніпровського районного суду міста Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, 30-річного киянина засуджено до п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном два роки, а його спільника – до чотирьох років з іспитовим терміном один рік.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...