У столиці судитимуть киянина, який до смерті побив знайому

Кримінальне провадження із обвинувальним актом направили до суду. Фігурантові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Подія трапилася у грудні минулого року. На спецлінію 102 Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на східцях у під’їзді будинку по вулиці Наталії Ужвій лежить жінка без ознак життя. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи столичного главку та Подільського управління поліції, криміналісти та судмедексперт.

За словами начальника Подільського управління поліції Владислава Іщенка, під час розпивання алкогольних напоїв чоловік тяжко побив жінку. Від отриманих травм потерпіла померла. Щоби приховати сліди злочину, зловмисник виніс її тіло у під’їзд та вимив підлогу у квартирі.

«Ми оперативно затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 37-річний киянин, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності», – зазначив правоохоронець.

Матеріали кримінального провадження за фактом вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, разом із обвинувальним актом направили до суду для визначення покарання зловмиснику. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...