У столиці трьох чоловіків затримали за крадіжку кабелю урядового зв’язку

Зловмисники вирізали 79 метрів кабелю і таким чином нанесли збитків на 162000 гривень. Правоохоронці підозрюють затриманих у вчиненні шістнадцяти аналогічних злочинів. Крадіїв затримали у порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу.

Під час нічного відпрацювання території Деснянського району на вулиці Братиславська  працівники оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку помітили трьох чоловіків, які тягнуть до автомобіля кабель. Правоохоронці відразу затримали зловмисників і  викликали слідчо-оперативну групу для документування події.

На місці злочину у затриманих вилучили 79 метрів викраденого кабелю урядового зв’язку та знаряддя вчинення злочину. За попередніми підрахунками, сума збитків становить 162 тисячі гривень. Зловмисники: 62 –річний киянин та двоє уродженців Чернігівської області, 1994 та 1996 років народження. Молодики раніше потрапляли у поле зору поліцейських за скоєння майнових злочинів.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі.

Поліція перевіряє причетність затриманих до аналогічних злочинів по місту Києву.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...