У столиці викрили іноземця-крадія, який ще й ухилявся від сплати аліментів

Працівники карного розшуку встановили його причетність до кількох крадіжок на столичному автовокзалі.

У ході проведення практичного етапу операції «Розшук» на бульварі Чоколівському у Солом’янському районі працівники карного розшуку поліції Києва затримали уродженця іншої держави, 1989 року народження.

Під час перевірки поліцейські встановили, що чоловік – раніше судимий за крадіжки, з травня перебуває у розшуку за Торецьким відділенням поліції, що на Донеччині, за ухилення від сплати аліментів на утримання дітей.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку столичної поліції Віталій Отрудько, також перевіркою встановлено, що затриманий обґрунтовано підозрюється у вчиненні кількох крадіжок на території автовокзалу «Київ»:

«При поверхневому огляді зловмисника ми виявили посвідчення водія на ім’я іншої людини та мобільний телефон «XIAOMI-6A», який він днями викрав у пасажира автовокзалу. Також нам стало відомо, що у липні він же у жителя Рівненської області викрав барсетку, в якій було 2000 гривень і документи. Продовжуємо відпрацьовувати причетність чоловіка до аналогічних злочинів».

Відомості про крадіжки внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 Кримінального кодексу України та розпочаті кримінальні провадження. Окрім того, за порушення міграційного законодавства на затриманого складено матеріали, які у подальшому будуть передані до Державної міграційної служби.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...