У столиці затримали 15-річного хлопця, який наніс ножові поранення своїм родичам (відео)

Під час сімейного конфлікту 15-річний підліток накинувся з ножем на свою матір, а згодом і на бабусю. Обох жінок госпіталізували з множинними пораненнями голови та тіла. Наразі їх стан стабільний, їм надається необхідна медична допомога.

До поліції зателефонував хлопець та повідомив, що у квартирі на бульварі Дружби Народів він ножем вдарив свою матір і бабусю. На місце події відразу виїхали слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, наряди патрульних та співробітники полку поліції особливого призначення №2.

Правоохоронці, які оперативно прибули за викликом, у під’їзді вказаного будинку затримали підозрюваного. Підліток пояснив, що між ним та матір’ю виник конфлікт, під час якого він схопився за ніж.

“У розпалі словесної перепалки підліток почав наносити удари матері, а згодом накинувся і на бабусю. Після скоєного він викликав «швидку», а сам вийшов із квартири. Медики доставили жінок з множинними ножовими пораненнями до лікарні», – розповіла начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП у м. Києві Оксана Поплавська.

15-річного хлопця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

За словами Оксани Поплавської, ця родина благополучна та на обліках служби сім’ї у справах дітей не перебувала. Сам підліток характеризується позитивно  і у поле зору правоохоронців до цього випадку не потрапляв. Зараз з ним працюють співробітники ювенальної превенції, психологи , працівники соціальних служб та слідчі, які встановлюють всі обставини та причини злочину.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...