У столиці затримали чоловіка, який через ревнощі підпалив колишній дівчині автівку (фото)

Внаслідок події ніхто не постраждав. Слідчі розпочали кримінальне провадження та оголосили затриманому про підозру за вчинення умисного пошкодження майна шляхом підпалу.

Близько опівночі до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшла інформація про те, що у гаражі на вулиці Нагірній пожежа. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група та рятувальники.

На изображении может находиться: автомобиль

Внаслідок інциденту ніхто постраждав. Слідчі провели огляд місця події та опитали жінку, авто якої згоріло вщент. Крім того, вона надала правоохоронцям прикмети чоловіка, якій міг бути причетним до події.

У ході відпрацювання Шевченківського району столиці патрульні поліцейські затримали 43-річного чоловіка. Він зізнався у скоєному злочині через ревнощі та пояснив, що зламав замок гаражу, де стояла автівка його колишньої дівчини, та підпалив.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Зловмисну оголошено про підозру, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...