У столиці затримали чоловіка, який наніс киянину ножові поранення

Наразі потерпілий госпіталізований, його життю та здоров’ю нічого не загрожує. Нападнику, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за умисне вбивство, вже повідомили про підозру.

До Голосіївського управління поліції звернулася жінка та повідомила, що на вулиці Кустанайська невідомий ножем поранив її чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу та лікарі.

Прибувши на адресу, правоохоронці встановили, що пізно увечері 27-річний місцевий мешканець, перебуваючи у себе вдома, почув у дворі багатоповерхівки шум. Як з’ясувалося, галасувала компанія молодиків. Зважаючи на пізній час доби, він зробив їм зауваження із вікна квартири, щоб хлопці поводилися тихіше. Але його прохання проігнорували, тож киянин вийшов у двір та знову попросив групу чоловіків припинити шуміти.

«Після того, як мешканець будинку вийшов, до нього підійшов незнайомець з шумної компанії. Між чоловіками розпочалася суперечка, яка переросла у бійку, під час якої агресивний нападник дістав ніж та декілька разів поранив ним потерпілого. Після скоєного зловмисник втік. Пораненого киянина госпіталізували та надали медичну допомогу. Наразі його стан задовільний», – розповів старший слідчий Голосіївського управління поліції Миколай Неразік.

Під час відпрацювання отриманої інформації поліцейським вдалося встановити особу нападника. Ним виявився раніше судимий за вбивство 35-річний киянин, який проживає у сусідньому будинку.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурант обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до восьми років позбавлення волі. Судом зловмиснику буде обрано запобіжний захід.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...