У столиці затримали чоловіка, який рік перебував у розшуку за ножове поранення товариша

Під час розгляду матеріалів кримінального провадження зловмисник припинив відвідування судових засідань. Працівники карного розшуку встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталася у липні 2018 року у будинку на проспекті Лісовому Деснянського району столиці. До поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі лежить чоловік із ножовим пораненням шиї та без свідомості. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка затримала зловмисника.

Нет описания фото.

Правоохоронці з’ясували, що після вживання алкогольних напоїв між 25-річним власником оселі та 32-річним товаришем виникла сварка. Конфлікт переріс у бійку, під час якої гість схопив зі столу ніж та вдарив ним господаря у шию. Від отриманого поранення потерпілий втратив свідомість та лікарі госпіталізували його у лікарняний заклад.

Правоохоронці встановили особу затриманого. Ним виявився уродженець Хмельницької області, раніше судимий за умисне вбивство. У рамках кримінального провадження фігуранту повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Після завершення досудового розслідування слідчі передали кримінальне провадження до суду, проте на засідання фігурант не з’являвся, тож його оголосили у розшук. Днями оперативники затримали розшукуваного та доставили до суду для обрання йому запобіжного заходу. За вчинене правопорушення чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...