У столиці затримали працівника приватного підприємства, який привласнив гроші фірми

Чоловік скористався своїм службовим становищем та забрав гроші з каси. За скоєне йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

До Святошинського управління поліції звернувся керівник приватного підприємства, що знаходиться на вулиці Жмеринській, та повідомив про зникнення грошей із каси. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію.

Як розповів старший слідчий Святошинського управління поліції Олег Щевич, у ході проведення розшукових дій правоохоронці встановили причетність до злочину 21-річного жителя Київщини, який працює на фірмі касиром:

«Ми з’ясували, що юнак, зловживаючи службовим становищем, заволодів грошима з каси, а це – 16 тисяч ривень. У подальшому він витратив їх, а на роботі так і не з’явився. Йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого», – додав правоохоронець.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні злочину та до суду направлено обвинувальний акт.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...