У столиці затримали зловмисника, який на ринку поранив ножем реалізатора

Інцидент стався на ґрунті раптово виниклої сварки. Потерпілого з травмами негайно госпіталізували, а зловмисника тим часом оперативно затримали правоохоронці. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів, що до них із вулиці Електротехнічної доставили 53-річного чоловіка з ножовим пораненням грудної порожнини. За вказаною адресою виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

нож

Прибувши на територію ринку, де потерпілий займався продажем фруктів, поліцейські встановили, що саме тут між ним та 61-річним підозрюваним спочатку виник словесний конфлікт, а потім один із опонентів схопився за ніж:

“Коли зловмисник поранив потерпілого, то намагався втекти з місця злочину. Однак йому завадили дільничні офіцери поліції, які у той час вже відпрацьовували територію базару. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, – розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Плєшков.

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...