У столиці затримали зловмисника, який під час бійки поранив ножем чоловіка

Потерпілого доправили до медичного закладу з пораненнями грудей та шиї. Його кривднику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія трапилась в Оболонському районі столиці. Близько третьої години ночі до поліції надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка, яке він отримав на проспекті Героїв Сталінграду.

На изображении может находиться: один или несколько человек и полоски

На місці події правоохоронці встановили, що між двома компаніями виник словесний конфлікт. У результаті один із учасників дістав предмет, схожий на ніж, та тричі вдарив ним опонента у груди та шию, а потім втік. Потерпілого відразу доправили до медичного закладу, де він перебуває й зараз.

Нет описания фото.

Правоохоронці провели першочергові оперативно-розшукові заходи, перевірили відеозаписи з вуличних камер відеоспостереження та опитали свідків, після чого затримали зловмисника. Ним виявився 36-річний киянин, який зізнався у скоєному та віддав поліцейським ніж, яким спричинив поранення потерпілому.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень), санкція якої передбачає до восьми років позбавлення волі. Зловмиснику повідомили про підозру та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...