У столиці завершено досудове розслідування відносно неповнолітніх за розбійний напад на перехожих

Під погрозою ножа підлітки відібрали у двох хлопців мобільний телефон. Протягом години поліцейські розшукали та затримали правопорушників. Тепер їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Подія сталася у жовтні минулого року на території «Сирецького парку». До поліції зателефонував хлопець і повідомив, що у нього зі знайомим група невідомих під погрозою ножа відібрала мобільний телефон. На місце виїхала слідчо-оперативна група.

Як розповів начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, правоохоронці опитали потерпілих та отримали прикмети, за допомогою яких протягом години затримали нападників:

«У затриманих ми вилучили мобільний телефон одного з потерпілих, а також ніж, яким вони погрожували. Слідчі під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 10 розслідували кримінальне провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. На даний час досудове розслідування завершено та обвинувальний акт скеровано до суду. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна».

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...