У Вінниці п’яний водій після ДТП напав на медиків

Дещо дивний випадок стався у Вінниці ввечері 15 січня. Бригада медиків, яка прибула для надання допомоги постраждалому у ДТП водію, сама змушена була звертатися… за допомогою до поліції. П’яний вінничанин, що потрапив в аварію, напав на лікарів.

Як вказують в управлінні патрульної поліції Вінниччини, близько 22:30 на спецлінію 102 зателефонували лікарі бригади швидкої допомоги. Вони повідомили, що на перехресті вулиць Київської та Богдана Ступки виник конфлікт з водієм автомобіля Mazda Premacy. За його кермом перебував 26-річний чоловік.

Новини Вінниці / У Вінниці п’яний водій після ДТП напав на медиків

Автівка в’їхала у перешкоду. Коли на місце прибули медики, аби надати допомогу, водій «проявив агресію»…

На місце події прибули патрульні та працівники батальйону «Вінниця». Правоохоронці склали на водія протокол за ст. 124 КУпАП, адже автомобіль здійснив наїзд на перешкоду.

«Крім того, в чоловіка патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій відмовився пред’явити інспекторам документи, а також проходити перевірку на алкотестері. Він поводив він себе агресивно, висловлювався нецензурною лайкою, кидався з кулаками на лікарів, смикав працівників поліції за форменний одяг та, зрештою, намагався втекти. Внаслідок цього й був затриманий», – зазначається у повідомленні патрульних.

В результаті на водія складено протокол за ст. 130 (керування напідпитку) КУпАП, за ст. 185 (злісна непокора працівникам поліції) КУпАП та винесено постанову за ст. 126 (за те, що він не пред’явив посвідчення водія) КУпАП. // naparise.com

You may also like...