У Винницькій області жінку підозрюють в торгівлі людьми

Прокуратура Вінницької області оголосила про підозру жінці у вчиненні кримінального правопорушення за фактом торгівлі людьми (ч. 2 ст. 149 КК України). Також до суду скеровано клопотання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За версією слідства, жителька Вінницької області за попередньою змовою з власниками пилорами, наприкінці лютого 2019 року, ймовірно з метою трудової експлуатації, використовуючи уразливий стан чоловіка та жінки, пообіцяла їх працевлаштувати.

El Papa pide "firmeza" en la lucha contra la "plaga" de la ...

У той же день, вона привезла потерпілих на пилораму, у одному з сіл Вінницької області та передала їх власникам цього підприємства. Вказані особи поселили їх у приміщення, яке не пристосоване до проживання та, застосовуючи насильство, яке не є небезпечним для їх життя та здоров’я, також погрози застосування такого насильства, примушували працювати, виконуючи роботи різного ступеня важкості, не здійснюючи оплату праці.

Наразі вживаються заходи для встановлення місця знаходження власників пилорами. Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

о.

You may also like...