Уродженця Чернігівщини затримали за пограбування киянки

Зловмисник вистежив жертву на вулиці, напав на неї та відібрав гроші. Поліцейські перевіряють причетність затриманого до скоєння аналогічних злочинів.

До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що  на вулиці Генерала Жмаченка невідомий пограбував місцеву мешканку. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію.

Потерпіла розповіла, що поверталася з роботи, коли її наздогнав невідомий, схопив за шию та повалив на землю. Чоловік забрав близько 200 гривень і тільки після цього її відпустив.

Жінка описала нападника – і згодом працівники карного розшуку затримали його біля станції метрополітену. Ним виявився 31-річний чернігівець, який останнім часом мешкає у столиці. Як з’ясувалося, гроші зловмисник уже встиг витратити на власні потреби.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі.

На даний час поліцейські відпрацьовують інформацію щодо причетності затриманого до вчинення аналогічних злочинів.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...