Уродженця Закарпаття затримали за напад на вагітну жінку у Дніпровському районі столиці

Зловмисник знаходиться під арештом у ізоляторі тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

Навесні цього року до поліції надійшло повідомлення про напад на вагітну жінку на вулиці Гната Хоткевича. На місці події правоохоронці з’ясували, що невідомий, погрожуючи застосуванням сили, відібрав у потерпілої мобільний телефон та ключі.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що правоохоронці вилучили й проаналізували записи з вуличних камер відеоспостереження. За допомогою них та за наданими потерпілою прикметами зловмисника, оперативники встановили особу підозрюваного:

«Днями за схожими обставинами у Деснянському районі жертвою нападу стала місцева мешканка: на неї напав невідомий та відібрав особисті речі. Колеги затримали нападника, який підпадав під опис правопорушника, якого ми розшукуємо. Ним виявився 37-річний уродженець Закарпатської області, раніше судимий за аналогічний злочин».

Під час спілкування з працівниками поліції правопорушник зізнався, що до вчинення злочину його підштовхнуло скрутне матеріальне становище.

Слідчі Дніпровського управління поліції оголосили зловмиснику про підозру у вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...