В автогаражному кооперативі Маріуполя виявлено арсенал зброї та наркотиків

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області розслідується кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 307 КК України за фактом збуту на території м. Маріуполя наркотичних засобів.

У ході проведення одного з санкціонованих слідчим суддею обшуків прокуратурою спільно з Головним управлінням НП в Донецькій області в автогаражному кооперативі на території Центрального району міста виявлено арсенал зброї, а саме – понад 1 000 бойових набоїв, 10 гранат та 9 запалів до них, а також речовину рослинного походження, що знаходилась у пластикових ємностях та порошкообразну речовину білого кольору, упаковану в поліетиленовий пакет.

На теперішній час у вказаному провадженні тривають невідкладні слідчі розшукові дії, після проведення яких буде вирішуватись питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ст. 263 КК України.

Проводиться комплекс заходів, спрямованих на збір доказів та встановлення осіб, причетних до скоєння зазначених злочинів.

Прес-служба прокуратури Донецької області

You may also like...