В Ізмаїлі правоохоронці затримали місцевого жителя за вбивство знайомого

46-річний чоловік отримав смертельні ножові поранення в спину та шию, коли, заручившись підтримкою товариша, прийшов додому до підозрюваного з’ясовувати давній конфлікт.

У відповідь на образи непроханих гостей 37-річний господар будинку «вибухнув» і схопився за ніж. У результаті старшого з чоловіків було вбито, а його 31-річний приятель побіг до свого автомобіля і, «озброївшись» сокирою, ножем та пістолетом «Зоракі», хотів боронити товариша.

В Ізмаїлі правоохоронці затримали місцевого жителя за підозрою у вбивстві знайомого

Повернутися на подвір’я він не встиг: побачивши, що відбувається, дружина господаря будинку викликала поліцію.

Помітивши службовий автомобіль правоохоронців, чоловік спробував втекти та позбутися зброї, але марно: його наздогнали та разом з підозрюваним доставили до відділу поліції для надання свідчень.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. З ним проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Фігурант не вперше має проблеми з законом – нині на розгляді суду знаходиться справа за обвинуваченням його у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень ще одному знайомому, внаслідок яких чоловік помер. Разом з цим, вирішується питання про правову кваліфікацію дій товариша загиблого, який також був учасником цієї події.

Слідство триває.

Ізмаїльський відділ поліції в Одеській області

You may also like...